Om oss

ElektroDrift as er et elektroverksted og elektroinstallatør på Svehaug, sør-øst for Haugesund sentrum. Vi holder til i eget bygg med verksted, lager, butikk og kontorer.

Vi tilbyr produkter og tjenester for våre kunder innen landbasert industri, shipping, offshore og andre næringer.

ElektroDrift ble etablert i 1953 i et verkstedlokale ved Skoglandskaien i sørenden av Smedasundet i Haugesund sentrum. Firma holdt til i dette området i tre forskjellige lokaler frem til 2003.

I 2003 flyttet vi fra trange lokaler i Haugesund sentrum til større lokaler i et nyrenovert industribygg på Svehaug. Vi øket vår kapasitet betydelig for å kunne ta i mot større og tyngre elektromaskiner med ny traverskran, ny utbrenning/tørke-ovn og andre maskiner/utstyr.

ElektroDrift har 70 års erfaring som elektromekanisk verksted.

Firmaet har i dag 8 ansatte. Våre ansatte har flerfaglig erfaring og kompetanse fra arbeid med elektromaskiner, mekanisk arbeid, elektro og automasjon.

I 2008 fikk vi nytt organisasjonsnummer da vi foretok en omorganisering av virksomheten. Det ble etablert en konsernstruktur ved holdingselskapet ElektroDrift Holding as som konsernspiss og hvor virksomheten i ElektroDrift as ble fordelt ved fisjon på de to datterselskapene ElektroDrift Eiendom as og ElektroDrift as.

Elektrodrift Profile 2013 (English) from ElektroDrift on Vimeo.

Elektrodrift – Profil 2013 – Lang Versjon from ElektroDrift on Vimeo.

Hvorfor velge oss

  • Våre ansatte har lang erfaring med utføring av reparasjon, vikling, salg og service av elektromaskiner.
  • Vi kan utføre tilstandskontroll og serviceoppdrag på deres elektromaskiner hvor det ønskes og når det ønskes.
  • ElektroDrift as er et Nemko godkjent Ex-verksted og SKF-sertifisert servicepartner, elektriske maskiner.
  • Vårt lager i Haugesund inneholder IEC normerte AC-motorer opptil 75 kW, snekkegir, deler og ekstrautstyr for elektromotorer, generatorer etc.

 

Spesialkompetanse

ElektroDrift as er et firma som har spesialkompetanse med utføring av reparasjon, vikling, salg og service av roterende og statiske elektromaskiner som elektromotorer, generatorer, pumper, gir transformatorer, tilleggsutstyr etc.

Vi har vært autorisert elektroinstallatør siden 1995 og vi er medlem i NELFO.

ElektroDrift as ble NEMKO-godkjent for reparasjon og resertifisering av eksplosjonssikre elektromotorer og EX-utstyr i år 2000.

Vi ble godkjent som SKF-sertifisert service partner elektriske maskiner i mai 2012.